homeopaatti-solusuolat

 

Lääkäri Wilhelm Heinrich Schüssler (1821-1898) kehitti hoitomenetelmän, jossa käytetään kahtatoista eri mineraalia eli solusuolaa, jotka ovat kehomme solujen tuttuja rakenneaineita. Näitä kivennäisaineita ovat muun muassa kalsium, kalium, natrium, magnesium, fluori, fosfori, kloori, rikki, pii ja rauta. Solusuolojen valmistus tapahtuu puhtaista luonnontuotteista homeopaattisen menetelmän mukaisesti hiertäen.

Ärtyneen suolen hoito homeopatialla

Ärtyvän suolen oireyhtymä on yleinen vaiva, jota esiintyy n. 30 – 40%:lla naisista ja n. 20 – 30 %:lla miehistä. Aikaisemmin tilaa kutsuttiin “ärtyneeksi paksusuoleksi”, mutta koska viimeisimmät tutkimukset ovat osoittaneet, että myös ohutsuoli on usein osallisena oireisiin    – nimi muutettiin.

Me Arnica:ssa olemme hoitaneet suolistoperäisiä sairauksia menestyksellisesti jo yli 30 vuoden ajan.

 

Elimistön puolustusjärjestelmän tärkeimpiä tehtäviä on torjua haitallisten mikrobien hyökkäykset ja pitää normaaliin mikrobistoon kuuluvat mikrobit omilla alueillaan. Luontaisiin puolustusjärjestelmiin kuuluvat mm. ihon luontaiset mikrobeja tappavat aineet, limakalvojen värekarvat, syljen ja kyynelnesteen virtaus – sekä suolistoalueen mikrobifloora.

Elämme poikkeusaikaa, jolloin meidän jokaisen on järkevää vahvistaa vastustuskykyämme. Me Homeopatiakeskus Arnica:ssa olemme perehtyneet vastustuskyvyn tukemiseen jo yli 30 vuoden ajan. "Erityisen hyviä tuloksia ovat asiakkaamme saaneet Vicolon -maitohappobakteereista, jotka sisältävät muista probioottivalmisteista poiketen myös Chlorellaa, Spirulinaa ja B-5 -vitamiinia", sanoo Arnican Diplomihomeopaatti Tuija Kiviharju.

Yksilöllisemmän tukiohjelman voimme laatia, jos varaat henkilökohtaisen vastaanotto- tai puhelinajan.

Vastaanottomme sisältää:

 • homeopaattisen haastattelun
 • hivenaine -analyysin
 • iirisanalyysin
 • perinnöllisten taipumusten arvion
 • terveyden nykytilan arvion
 • homeopaattisen tukiohjelman laadinnan
 • ravintosuosituksen

Iirisanalyysi on usein ratkaisevassa osassa homeopaatin selvittäessä potilaan terveydentilaa ja sairastumistaipumuksia.

spirulina merileva valmisteet

Olet varmaan kuullut nimet jo useampaan kertaan, mutta et ehkä tiedä miksi näistä ravinteista puhutaan niin paljon. Meillä Suomessakin on monia vihreitä kasveja, esim. nokkosta, koivunlehtiä, pinaattia jne. käytetty pitkään, mutta ulkomailta tuodut ”vihreät” ovat tehneet vahvasti tuloaan viime vuosikymmeninä ja etenkin parin viime vuoden aikana. Superfood- ilmiön myötä ihmisten tieto niiden vaikutuksista on lisääntynyt. 

VIHREÄ?

”Vihreät” ovat pääsääntöinen ravinto paitsi lähes kaikille eläimille, myös monille kehittymättömimmille alkuperäiskansoille. Myös eläimille ”vihreät” ovat olennainen osa taistelussa sairauksia vastaan ja ne hankkiutuvat refleksinomaisesti vihreiden äärelle aistittuaan negatiivia muutoksia kehossa. Klorofylli, eli lehtivihreä on suurin näitä kasveja yhdistävä asia ja se on samalla elementti, joka antaa kasville sen vihreän värin. Klorofylliä tavataan myös muun värisissä kasveissa, mutta huomattavasti pienempinä määrinä.

homeopaatti-lomalle-mukaan-vatsavaivoihin

Älä hukkaa perheei kallisarvoisia lomapäiviä sairastamiseen.

Usein näin kuitenkin käy. Yleisimmin syypää on turistiripuli, joka on tavallinen vaiva etenkin matkustettaessa etelän kuumissa maissa.

Viikon turistimatkaan osallistuvista suomalaisista 20–60 prosenttia saa Etelä-Aasiassa, Lähi-idässä ja Afrikassa ripulin. Euroopan puoleisissa Välimeren maissa sairastuu keskimäärin 10–20 prosenttia.

Tavallisia turistiripulin oireita ovat ripuli, ihon kuumotus, päänsärky, vatsakipu ja pahoinvointi. Kaikki sellaisia vaivoja, joita ilman rantatuolissa on paljon mukavampi istuskella.

Tautia voit kuitenkin tehokkaasti ehkäistä muutamalla helpolla keinolla:

homeopatiakeskus arnica glykeeminen indeksi Cucumber waterkuva 163

On tärkeää tietää, millaisia ruokavaliossamme esiintyvät hiilihydraatit ovat. Meidän kaikkien on mahdollista opetella liikunnan, ruokavalion ja suolistoprobioottien avulla hallitsemaan verensokeria ja insuliinin eritystä. Näin saamme mm.:

 • painomme kuriin,

 • LDL-kolesterolin alenemaan ja

 • paremman yleisterveyden

   

Myös oppimis- ja keskittymiskykymme paranevat, sekä stressin, sydän- ja verisuonitautien, diabeteksen, syövän ja dementian vaarat vähenevät.

 Flunssa miten homeopatia voi auttaa flunssaan ja allergiaanTutkimusten mukaan allergiasta kärsivien osuus väestöstämme kasvaa. Tämä on johtanut allergialääkkeiden räjähdysmäiseen kysynnänkasvuun viime vuosina. Allergiakausi alkaa Maaliskuussa, jolloin usein myös katupöly aiheuttaa oireita - ja huhtikuussa alkavatkin koivun kukintaoireet. Kesällä kukkivat heinät ja syksyllä homeitiöt kiusaavat niille herkistyneitä.

Allergiaoireita ovat silmien kutina, punotus ja turpoamiaminen, aivastelu, nenän vuotaminen, mahdollisesti myös kurkun kutina. Allerginen nuha on runsasta, kirkasta ja vetistä. Allergia itsessään väsyttää, mutta varsinkin antihistamiinit tekevät sitä!

 

 

 

detox elimiston puhdistaminen detox metodit 163

Väsyttääkö? Turvottaako? Haluton olo? ...... Detoxin l. Puhdistuksen merkitys mahdollisena sairauksia ehkäisevänä terveydenhoito menetelmänä on ymmärretty yhä paremmin viime vuosina, vaikka sillä onkin pitkä historia eri kansojen terveysopeissa.

Homeopatiakeskus Arnica:n kehittämä DETOX -puhdistuskuuri perustuu vuosikymmenien kokemukseen homeopatiasta ja sitä tukevista fytoterapeuttisista aineista.

Arnica:n Detox -tukiohjelmaa tuetaan ruoka-aineilla, jotka edistävät elimistön kuona-aineiden poistumista ja kehon hyvinvointia. Vaikka tukiohjelman varsinainen tavoite ei ole laihtuminen, on lopputuloksena keskimäärin 3-4 kg:n painonpudotus ensimmäisen 4 viikon aikana. Kuuri kestää 1 - 6 kk. 

 

Gelee Royale kuningatarhyytelön terveysvaikutukset

Kuningatarhyytelö on kuningatarmehiläiselle elintärkeä ravintoaine. Mehiläiskuningattaret eivät synny kuningattariksi, vaan ne tehdään ravitsemalla naarasmehiläisiä kuningatarhyytelöllä. Ilman tätä erikoista ravintoa mehiläiskuningattaria ei kehittyisi. Tätä Luonnon aarreaitaksikin kutsuttua kallisarvoista ainetta on Arnica Homeopatiakeskuksen VIABOL -valmisteissa runsain määrin.

Kuningatarhyytelö on erittäin ravitsevaa, kermamaista tai maidonväristä nestettä, jota hoitajamehiläiset erittävät hypopharyngaalisista rauhasista. Mehiläiskuningattaret elävät yksinomaan kuningatarhyytelön avulla, mistä johtuu niiden uskomaton koko, hedelmällisyys ja pitkäikäisyys.

OSTA 4 MAKSA 3!

VILOX 30 Tabl

VILOX 30 Tabl

OSTA 4 / MAKSA 3 ! VILOX -ravintolisä on kehitetty Itävallan ja Saksan välisellä...

Lue lisää...

VICOLON 30

VICOLON 30

VUODEN 2022 MENESTYSTUOTE ! 8 mrd maitohappobakteeria + CHLORELLA + SPIRULINA Vicolon on kehitetty Saksan...

Lue lisää...

Ajanvaraus

Homeopatia ajanvaraus - Espoo, Helsinki, Lahti, Kouvola, Lappeenranta, Joensuu, Kuopio, Jyväskylä, Oulu, Kemi, Kerava, Lohja, Salo, Vaasa, Pori, HämeenlinnaAJANVARAUS
040-718 1893