Vicolon maitohappobakteeri
Vicolon maitohappobakteeri
 • vastustuskykyyn (kausi-infuenssat)
 • astmaan
 • flunssaan
 • allergioihin
 • atopiaan
 • antibioottikuurien jälkitilaan
 • painonhallintaan 
 • ÄRTYVÄ SUOLI -oireyhtymään
 • HIIVASYNDROOMAAN

Suolistoflooran tilan parantaminen pro- ja prebiooteilla tehostaa verensokerin hallintaa ja insuliiniherkkyyttä, kertoo uusi Nestlén tutkimuskeskuksen raportti. Tutkimus julkaistiin FASEB Journal:ssa.

Resistenssi on seurausta antibioottien liikakäytöstä. Antibiootit tappavat myös hyviä bakteereita ihmisen elimistöstä ja yhtä lailla kaikkialta muualta ympäristöstä. Vain vastustuskykyiset kannat selviävät.


Kun vastustuskykyisille taudinaiheuttaja -bakteereille syntyy tällä tavalla tilaa, ne lisääntyvät ja täyttävät tyhjiön. Näin niiden osuus kaikista bakteerikannoista vähitellen suurenee.

”Bakteeri-infektion riski lisääntyy, kun virus heikentää puolustusta esimerkiksi hengitysteiden limakalvoilla. Taudin vakavassa muodossa keuhkot tulevat niille alttiiksi”, sanoo Helsingin yliopiston infektiosairauksien professori Anu Kantele.

MENEILLÄÄN olevan pandemian aiheuttaa koronavirus, eivätkä antibiootit tehoa viruksiin. Silti antibiootteja käytetään vakavien tautitapausten hoidossa.

homeopaatti-lomalle-mukaan-vatsavaivoihin

Älä hukkaa perheei kallisarvoisia lomapäiviä sairastamiseen.

Usein näin kuitenkin käy. Yleisimmin syypää on turistiripuli, joka on tavallinen vaiva etenkin matkustettaessa etelän kuumissa maissa.

Viikon turistimatkaan osallistuvista suomalaisista 20–60 prosenttia saa Etelä-Aasiassa, Lähi-idässä ja Afrikassa ripulin. Euroopan puoleisissa Välimeren maissa sairastuu keskimäärin 10–20 prosenttia.

Tavallisia turistiripulin oireita ovat ripuli, ihon kuumotus, päänsärky, vatsakipu ja pahoinvointi. Kaikki sellaisia vaivoja, joita ilman rantatuolissa on paljon mukavampi istuskella.

Tautia voit kuitenkin tehokkaasti ehkäistä muutamalla helpolla keinolla:

homeopaatti Hiivasyndroomaan apua homeopatiastaHiivasyndrooma on yleistyvä oireyhtymä, jonka taustalla on voimakkaasti lisääntyvä hiiva, kuten Candida Albicans.

Viimeisimmät tutkimukset ovat osoittaneet, että homeopaattiemme kehittämä yleishyödyllinen tukiohjelma tehoaa  hiivasyndroomassa  yli 80 %:lle ihmisiä. Tällöin on myös tärkeää noudattaa ruokavaliota.

Homeopatiakeskus Arnica:n homeopaatit ovat hoitaneet hiivasyndroomaa menestyksellisesti jo yli 20 vuoden ajan ja kehittäneet siihen tehokkaan yleisvaikutteisen tukiohjelman. Tämä CANDIDA KIT -tukiohjelma on nyt mahdollista tilata kotiisi kanta-asiakas -alennuksella (jopa -40%) Arnica -verkkokaupassamme. Tarjous on voimassa rajallisen ajan! 

Ärtyneen suolen hoito homeopatialla

Ärtyvän suolen oireyhtymä on yleinen vaiva, jota esiintyy n. 30 – 40%:lla naisista ja n. 20 – 30 %:lla miehistä. Aikaisemmin tilaa kutsuttiin “ärtyneeksi paksusuoleksi”, mutta koska viimeisimmät tutkimukset ovat osoittaneet, että myös ohutsuoli on usein osallisena oireisiin    – nimi muutettiin.

Me Arnica:ssa olemme hoitaneet suolistoperäisiä sairauksia menestyksellisesti jo yli 30 vuoden ajan ja kehittäneet niihin tehokkaan – ja kaiken ikäisille sopivan - yleisvaikutuksellisen hoito-ohjelman. Ohjelman avulla voit päästä eroon kiusallisista vaivoista jo muutamassa viikossa. Tämä ÄRTYVÄ SUOLI -tukiohjelma on nyt mahdollista tilata kotiisi Kanta-asiakas -alennuksella (jopa -40%) verkkokaupassamme. Tukiohjelma toimii erinomaisesti myös elimistön puhdistamisessa. Tarjous on voimassa rajallisen ajan.

 

Elimistön puolustusjärjestelmän tärkeimpiä tehtäviä on torjua haitallisten mikrobien hyökkäykset ja pitää normaaliin mikrobistoon kuuluvat mikrobit omilla alueillaan. Luontaisiin puolustusjärjestelmiin kuuluvat mm. ihon luontaiset mikrobeja tappavat aineet, limakalvojen värekarvat, syljen ja kyynelnesteen virtaus – sekä suolistoalueen mikrobifloora.

Me Homeopatiakeskus Arnica:ssa olemme perehtyneet vastustuskyvyn tukemiseen jo yli 30 vuoden ajan ja haluamme erityisesti nyt pandemian aikana tarjota turvallista vaihtoehtoa.

spirulina merileva valmisteet”VIHREÄT” KASVIT SPIRULINA JA CHLORELLA OSANA VICOLON:IA

Olet varmaan kuullut nimet jo useampaan kertaan, mutta et ehkä tiedä miksi näistä ravinteista puhutaan niin paljon. Meillä Suomessakin on monia vihreitä kasveja, esim. nokkosta, koivunlehtiä, pinaattia jne. käytetty pitkään, mutta ulkomailta tuodut ”vihreät” ovat tehneet vahvasti tuloaan viime vuosikymmeninä ja etenkin parin viime vuoden aikana. Superfood- ilmiön myötä ihmisten tieto niiden vaikutuksista on lisääntynyt. Arnica Homeopatiakeskuksen  VICOLON -maitohappobakteerivalmisteessa on 2 tämän hetken arvokkaimpaa ”vihreää” - Spirulinaa ja Chlorellaa.

Vihreä?

”Vihreät” ovat pääsääntöinen ravinto paitsi lähes kaikille eläimille, myös monille kehittymättömimmille alkuperäiskansoille. Myös eläimille ”vihreät” ovat olennainen osa taistelussa sairauksia vastaan ja ne hankkiutuvat refleksinomaisesti vihreiden äärelle aistittuaan negatiivia muutoksia kehossa. Klorofylli, eli lehtivihreä on suurin näitä kasveja yhdistävä asia ja se on samalla elementti, joka antaa kasville sen vihreän värin. Klorofylliä tavataan myös muun värisissä kasveissa, mutta huomattavasti pienempinä määrinä.

Gelee Royale kuningatarhyytelön terveysvaikutukset

Kuningatarhyytelö on kuningatarmehiläiselle elintärkeä ravintoaine, mutta sillä on suotuisa vaikutus myös miehiin ja naisiin. Mehiläiskuningattaret eivät synny kuningattariksi, vaan ne tehdään ravitsemalla naarasmehiläisiä kuningatarhyytelöllä. Ilman tätä erikoista ravintoa mehiläiskuningattaria ei kehittyisi. Tätä Luonnon aarreaitaksikin kutsuttua kallisarvoista ainetta on Arnica Homeopatiakeskuksen VIABOL -valmisteissa runsain määrin.

Kuningatarhyytelö on erittäin ravitsevaa, kermamaista tai maidonväristä nestettä, jota hoitajamehiläiset erittävät hypopharyngaalisista rauhasista. Mehiläiskuningattaret elävät yksinomaan kuningatarhyytelön avulla, mistä johtuu niiden uskomaton koko, hedelmällisyys ja pitkäikäisyys.Flunssa miten homeopatia voi auttaa flunssaan ja allergiaanTutkimusten mukaan allergiasta kärsivien osuus väestöstämme kasvaa. Tämä on johtanut allergialääkkeiden räjähdysmäiseen kysynnänkasvuun viime vuosina. Allergiakausi alkaa Maaliskuussa, jolloin usein myös katupöly aiheuttaa oireita - ja huhtikuussa alkavatkin koivun kukintaoireet. Kesällä kukkivat heinät ja syksyllä homeitiöt kiusaavat niille herkistyneitä.

Allergiaoireita ovat silmien kutina, punotus ja turpoamiaminen, aivastelu, nenän vuotaminen, mahdollisesti myös kurkun kutina. Allerginen nuha on runsasta, kirkasta ja vetistä. Allergia itsessään väsyttää, mutta varsinkin antihistamiinit tekevät sitä!

 

 

 

homeopaattinen kotiapteekki homeopatia espoo

Arnica:n Homeopaattien kehittämä Kotiapteekki sisältää kuusi tärkeää ja hyväksi havaittua homeopaattista valmistetta. Kaikki Arnican Homeopaattisen Kotiapteekin valmisteet ovat turvallisia ja hyödyllisenä osana luonnonmukaista terveydenhoitoa. Saat lähetyksen mukana yksityiskohtaisen käyttöohjeen. 

Miksi hankkia homeopaattinen kotiapteekki?

Standardisoidun farmacopean HAB:n (Homeopathische Arzeneimittel Buch) mukaan homeopatiasta on apua useissa akuuteissa vaivoissa:

homeopatiakeskus arnica glykeeminen indeksi Cucumber waterkuva 163

On tärkeää tietää, millaisia ruokavaliossamme esiintyvät hiilihydraatit ovat. Meidän kaikkien on mahdollista opetella liikunnan, ruokavalion ja suolistoprobioottien avulla hallitsemaan verensokeria ja insuliinin eritystä. Näin saamme mm.:

 • painomme kuriin,

 • LDL-kolesterolin alenemaan ja

 • paremman yleisterveyden

   

Myös oppimis- ja keskittymiskykymme paranevat, sekä stressin, sydän- ja verisuonitautien, diabeteksen, syövän ja dementian vaarat vähenevät.

 

detox elimiston puhdistaminen detox metodit 163

Väsyttääkö? Turvottaako? Haluton olo? ...... Detoxin l. Puhdistuksen merkitys mahdollisena sairauksia ehkäisevänä terveydenhoito menetelmänä on ymmärretty yhä paremmin viime vuosina, vaikka sillä onkin pitkä historia eri kansojen terveysopeissa.

Homeopatiakeskus Arnica:n kehittämä Detox Puhdistuskuuri perustuu vuosikymmenien kokemukseen homeopatiasta ja sitä tukevista fytoterapeuttisista aineista.

Arnica:n Detox -tukiohjelmaa tuetaan ruoka-aineilla, jotka edistävät elimistön kuona-aineiden poistumista ja kehon hyvinvointia. Vaikka tukiohjelman varsinainen tavoite ei ole laihtuminen, on lopputuloksena keskimäärin 3-4 kg:n painonpudotus ensimmäisen 4 viikon aikana. Kuuri kestää 1 - 6 kk. 

 

 

Homeopatiakeskus ARNICA

Homeopatiakeskus Arnica toimii maanlaajuisesti yli 30:llä paikkakunnalla: Espoo, Forssa, Helsinki, Hämeenlinna, Lahti, Kerava, Kotka, Kouvola, Lappeenranta, Loimaa,Joensuu, Kuopio, Kurikka, Jyväskylä, Jämsä, Oulu, Kemi,Kerava, Lohja, Mikkeli,Salo, Parainen, Pieksämäki, Pori, Porvoo, Rauma, Rovaniemi, Savonlinna, Seinäjoki, Tempere, Turku, Vaasa, Varkaus Varaa aika...