DR.SCHUSSLERIN SOLUSUOLAT - MINERAALEJA SOLUILLE

homeopaatti-solusuolat

 

Lääkäri Wilhelm Heinrich Schüssler (1821-1898) kehitti hoitomenetelmän, jossa käytetään kahtatoista eri mineraalia eli solusuolaa, jotka ovat kehomme solujen tuttuja rakenneaineita. Näitä kivennäisaineita ovat muun muassa kalsium, kalium, natrium, magnesium, fluori, fosfori, kloori, rikki, pii ja rauta. Solusuolojen valmistus tapahtuu puhtaista luonnontuotteista homeopaattisen menetelmän mukaisesti hiertäen.


MIHIN SOLUMINERAALEJA KÄYTETÄÄN ?

Ihmisen elimistö koostuu kymmenistä miljardeista soluista ja terveet solut ovat edellytys terveelle elimistölle. Soluterveys on siis oleellinen osa kokonaisvaltaisen hyvinvointimme kannalta. Solutasolla vallitseva kivennäisaineiden epätasapaino tai puutos aiheuttaa erilaisia oireita ja jopa sairauksia, joihin voimme vaikuttaa tasapainottamalla niitä solusuolojen avulla.

Solusuoloja käytetään terveellisen ja monipuolisen ruokavalion lisänä tukemaan niin lasten kuin aikuisten solujen terveyttä. Ne sopivat itsehoitoon terveyden ja vastustuskyvyn ylläpitämiseen sekä akuutteihin ja kroonisiin vaivoihin. Valmisteita voi käyttää turvallisesti yhdessä esimerkiksi lääkkeiden ja ravintolisien ohella ilman vaaraa yliannostuksesta.

MIKSI DR.SCHUSSLERIN SOLUSUOLAT IMEYTYVÄT NIIN HYVIN ?

Solu on kehon pienin rakennuspaikka. Koosta ja iästä riippuen ihmisen elimistö koostuu 10-100 miljardista solusta. Terveet solut ovat edellytys terveelle elimistölle. Schüsslerin kehittämä teoria oli aikanaan tieteellisesti ajan hermoilla, koska tiedemies Virchow (1821-1902) oli juuri tutkimuksissaan todennut, että sairaudet kehittyvät soluissa. Samaan aikaan lääkäri Moleschott (1822-1893) löysi elintärkeät mineraaliaineet. Virchowin oivallusta laajennettiin toteamuksella, että solun mineraalien epätasapaino myös sairastuttaa solun. Schüssler teki tästä johtopäätöksen, että ihmisten sairauksia voitaisiin hoitaa solujen mineraalipuutoksia korjaamalla ja tasapainottamalla.

Tätä tarkoitusta varten mineraaliaineet hierretään ja laimennetaan (potensoidaan), jolloin elimistön on helpompi hyödyntää niitä. Schüssler käytti kehittämiään solusuoloja vuosikymmeniä menestyksekkäästi lääkärin työssään ja solusuolat ovat tänäkin päivänä laajassa käytössä.

HENKILÖKOHTAINEN KONSULTAATIO

Valmisteet ovat saavuttaneet suosiota ja arvostusta maailmanlaajuisesti tarkoin ja huolella valittujen raaka-aineidensa johdosta.

Lisätietoja solumineraalien ominaisuuksista ja sen käytöstä saat kokeneilta Arnica Homeopatiakeskuksen ammattilaisilta.

Parhaan hoitotuloksen saat varaamalla henkilökohtaisen vastaanottoajan jollekin toimimastamme 30:stä paikkakunnasta: (Espoo, Helsinki, Lahti, Kouvola, Lappeenranta, Joensuu, Kuopio, Jyväskylä, Oulu, Kemi, Kerava, Lohja, Salo, Vaasa, Hämeenlinna...)

Ajanvaraus: 040 - 718 1893

  • puhelinkonsultointi
  • ZOOM -videovastaanototLääketieteellinen vastuuvapauslauseke:

Tällä sivustolla annettuja tietoja ei ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai ehkäisemään sairauksia. Sivun tiedot eivät korvaa terveydenhuollon ammattilaisen kanssa tapahtuvaa vastaanottoa tai konsultaatiota, eikä niitä pidä tulkita lääketieteellisenä neuvona. Tämä sivusto on tarkoitettu lisäämään tietoisuutta ja homeopatiasta ja solumineraaleista.