Toimitusehdot

 

1. Yleistä

Seuraavia ehtoja sovelletaan Homeopatiakeskus Arnica:n ja sen asiakkaiden internetin kautta tapahtuvassa kaupankäynnissä (verkkokauppa) ja muissa palveluissa. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Homeopatiakeskus Arnica:lle. Rekisteröitymällä Arnica Kanta-asiakkaaksi tilaat myös Arnica -uutiskirjeen.

 

2. Tilaaminen

Tilaaminen ei edellytä Arnica Kanta-asiakkaaksi rekisteröitymistä Vakiotilausta lukuunottamatta. Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä.

Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen, vähintään 18 -vuotias.

Tilauksen jälkeen saat vahvistuksen tilauksen onnistuneesta maksusta tai laskutuksesta ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli jokin tilaamistasi tuotteista on loppunut varastosta, tilauksesi lähetetään vasta kun kaikki tilaamasi tuotteet ovat saapuneet myyjän varastoon.

 

3. Vakiotilaus

Vakiotilaus kestää 3 (49,90/kk) tai 6 kuukautta (45,90/kk). Vakiotilauksen tekeminen edellyttää Arnica Kanta-asiakkuutta. Vakiotilaus -asiakkaana saat toimitukset suoraan postitse, ilman eri jatkotilausta, ennalta sovituin toimitusvälein (normaalisti 2 kk, mikäli et itse ole tehnyt muutosta toimitusajankohtaan). Valitsemalla maksutavaksesi suomalaiset pankkikortit, saat lähetyksesi ilman toimitus- ja postikuluja. Seuraavien lähetysten Laskun saat kunkin lähetyksen mukana. Ensimmäisen lähetyksen toimitusaika on n. 3 - 14  vrk. Sinulla on 14 päivän palautusoikeus ensimmäiseen vakiotilaus -toimitukseesi. Vakiotilaus ei ole peruttavissa enää tämän 14 vrk:n jälkeen. Vakiotilauksen edullisuus perustuu määräaikaiseen sitoumukseen (3 tai 6 kk). Palautusajan jälkeisistä aiheettomista palautuksista Arnica:lla on oikeus laskuttaa 19,00 eur. Näin toimitaan myös niissä tapauksissa, joissa asiakas ei ole noutanut lähetystä ajoissa postista ja se palautuu lähettäjälle.

Huomaathan siis, että palautusoikeus ei kata sopimuksen mukaisia yksittäisiä myöhempiä lähetyksiä. Mikäli et nouda lähetystä postista ja se palautuu lähettäjälle, on Arnica:lla oikeus laskuttaa jokaisesta uudelleenlähetyksestä 19,00 EUR. (postiennakko)

Toimitamme vain 18 vuotta täyttäneille Suomessa asuville henkilöille. Emme tee toimituksia ulkomaille.

 

4. Kertatilaukset ja Arnica Kanta-asiakkaan etutuotteet

Kertatilaukset ja Arnica Kanta-asiakkaan etutuotteet toimitetaan sinulle postitse. Toimitusaika on n. 1 - 2 viikkoa. Kertatilauksissa maksat 7,90 EUR posti- ja toimituskuluja. Postiennakkotoimituksissa maksat posti- ja toimituskuluja 14,80 EUR. Saat toimituksen postikuluitta, kun kertaostoksesi ylittää 120 EUR.

Sinulla on 14 päivän palautusoikeus tilaamiisi tuotteisiin. Pyydäthän postista asiakaspalautuskuitin osoitukseksi palautuksesta.

 

5. Maksutavat

Voit valita maksutavaksesi suomalaiset pankkikortit, luottokortit tai laskut (Checkout).

Pidätämme oikeuden ulkoistaa saatavamme. Eräpäivän jälkeen veloitamme huomautuslaskuista 5 EUR, sekä viivästyskoron.

Jos et pysty maksamaan laskuasi ajoissa, ota yhteys asiakaspalveluun ennen laskun erääntymistä, niin sovimme mielellämme maksusuunnitelmasta.

Checkout Finland -ehdot:

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Lisätietoa Checkout Finland maksupalvelun ehdoista tästä!

 

6. Luottoraja

Asiakkaan luottoraja on henkilökohtainen ja määräytyy maksettujen ostojen arvojen perusteella. Jos tilauksen arvo ylittää luottorajan, saat tuotteet maksettuasi edelliset laskut.

Pidätämme oikeuden lähettää tilaus useammassa erässä.

 

7. Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme henkilökunta palvelee sinua mielellään kaikkiin asiakkuutteesi liittyvissä kysymyksissä. Puhelinnumeromme on 040 - 718 1893, palvelemme sinua arkisin klo 10 – 18. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse tilaus (at) homeopaatti.com .

Internet-sivujemme osoite on www.homeopaatti.com

 

8. Uutiskirje

Lähetämme nettikaupan tilaajille säännöllisen uutiskirjeen. Hyväksymällä toimitusehdot hyväksyt myös uutiskirjeemme tilauksen. Halutessasi voit perua uutiskirjetilauksen klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa "unsubcribe" linkkiä.

 

9. Palautukset

  • Avaamattomilla ja käyttämättömillä tuotteilla on Kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus vastaanotto- / noutohetkestä alkaen. Palautusoikeutta ei ole tuotteen luonteen johdosta avatuilla tai muuten myyntikelvottomilla tai käytetyillä tuotteilla. Voit palauttaa tuotteen alkuperäisessä paketissa hyvin pakattuna. Liitä mukaan kopio kuitista / lähetteestä sekä kirjallinen ilmoitus palautuksesta. 
  • Arnica:lla on lainmukainen oikeus veloittaa palautuskustannuksena 19,00 eur asiakkaalta. Myös palautusajan jälkeisistä aiheettomista palautuksista Arnica:lla on oikeus laskuttaa 19,00 eur. Näin toimitaan myös niissä tapauksissa, joissa asiakas ei ole noutanut lähetystä ajoissa postista ja se palautuu lähettäjälle.
  • Arnica Homeopatiakeskus (Renical Oy)  

 

Arnica Homeopatiakeskus on toiminut Suomessa v. 1986 lähtien auttaen kymmeniä tuhansia ihmisiä hyötymään homeopatiasta ja pehmeästä terveydenhoidosta.

Tietosuojaseloste löytyy täältä! 


Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

 

Arnica Homeopatiakeskus

Tietäjäntie 2, Tapiola

02130  Espoo