HENKILÖTIETOLOMAKE

Arnica Homeopatiakeskus

OLEMME ILOISIA AJANVARAUKSESTASI!

Täytä tämä lomake ja lähetä se meille sen jälkeen, kun olet tutustunut ehtoihimme. Mikäli Sinulla on lahjakortti, otathan sen mukaan tulostettuna vastaanotollemme!

Vastaanotto kestää n. 20 - 30 min, jonka aikana terapeuttimme laatii 6 -8 vk kestävän yksilöllisen tukiohjelman. Homeopaattiset - ja muut valmisteet saadaan käyttöön suoraan vastaanotoltamme tai etävastaanottojen osalta postitse.

TÄYTÄ LOMAKE:

Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Virheellinen email-osoite
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vain numeroita
Invalid Input

Ehdot / Vakuutus:


Jos perun ajanvaraukseni alle 24h ennen varaamaani aikaa, mahdollinen lahjakortti katsotaan kokonaan käytetyksi. Näissä tapauksissa, kuten myös peruuttamattomista normaalivarauksistani, Arnica Homeopatiakeskuksella on oikeus periä normaali vastaanottomaksu 69,00 eur.

Arnica Homeopatiakeskus käytää tukiohjelmissaan homeopaattisten lääkeainevalmisteiden (DCG) lisäksi yhdistelmävalmisteita, vitamiineja, solumineraaleja ja ravintolisiä. Ymmärrän, että nämä valmisteet eivät sisälly homeopaattiseen Materia Medicaan, vaan niiden suositteleminen perustuu maailmanlaajuisiin vuosikymmenien mittaisiin positiivisiin käyttökokemuksiin. Näin ollen nämä edellämainitut valmisteet eivät myöskään ole rekisteröityjä homeopaattisiksi lääkeainevalmisteiksi.

Asiakasrekisteri:

Asiakastietonne talletetaan suostumuksenne perusteella rekisteriin, jota pitää Arnica Homeopatiakeskus. Asiakastietonne ovat salassa pidettäviä. Hoitosuhteeseenne liittyen niitä voidaan suostumuksenne perusteella käyttää vain Arnica Homeopatiakeskuksessa. Muille niitä luovutetaan vain lakiin perustuen tai luvallanne. Teillä on mahdollisuus tarkistaa rekisteriimme talletetut Teitä koskevat tiedot henkilökohtaisen käynnin yhteydessä tai kirjallisella pyynnöllä. Samoin Teillä on oikeus vaatia korjattavaksi rekisterissämme oleva virheellinen tieto tai peruuttaa antamanne suostumus tietojenne luovuttamiseen tai rajata sitä. Lisätietoja saa henkilökunnaltamme. Henkilötietolomakkeen täyttäneet lisätään myös uutiskirjeemme postituslistalle. Halutessanne voitte peruuttaa uutiskirjetilauksen Uutiskirjeen lopussa olevalla Peruuta uutiskirje (unsubscribe) linkin avulla.