Gelsemium - virusinfektiot, myös ennaltaehkäisevästi, flunssaGelsemium - virusinfektiot, myös ennaltaehkäisevästi, flunssa
PDFTulosta

GELSEMIUM

Homeopaattinen yksittäisvalmiste: virusinfektiot, flunssa, nielutulehdukset
välikorvatulehdukset, nuha, astma, keuhkoputkentulehdukset, akuutti ripuli
Array
Hinta sis.verot24,90 €
Hinta / kg:
Alennus -5,00 €
Myyntihinta 19,90 €
Kuvaus

Homeopaattinen Gelsemium valmistetaan keltajasmiinista pilkkomalla kasvin juuret ja valmistamalla niistä tinktuura.

Gelsemium on loistava aine viruksiin ja flunssaan. Niveliä ja lihaksia kolottaa ja väsymys on niin suuri, että luomet painuvat lähes väkisin kiinni. Liikkuminen pahentaa oireita. Raajat tuntuvat heikoilta ja vapisevat, saattaa jopa pyörryttää. Kipu saattaa säteillä nielusta korvaan. Nenä tuntuu tukkoiselta ja kuivalta, vaikka sieltä valuu kirvelevää eritettä.

Oireet tulevat pikkuhiljaa. Uupumista, tärinää ja väsymistä. Kylmät vilunväreet kulkevat selkää pitkin. Jomotuksia, kolotuksia ja särkyä saattaa tuntua ympäri kehoa. Kädet ja jalat tuntuvat raskailta, eikä potilas useinkaan tunne janoa kuumeisena. Kieli saattaa olla keltaisessa / valkoisessa katteessa.

Homeopaattiset valmisteet noudattavat tarkoin standardisoidun farmacopean HAB:n (Homeopatische Arzeneimittel Buch) pääperiaatteita. Ne ovat lääkevalmisteita, joiden rekisteröintiä Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus valvoo. Homeopatiakeskus Arnican valmisteet ovat saavuttaneet suosiota ja arvostusta maailmanlaajuisesti tarkoin ja huolella valittujen raaka-aineidensa johdosta. Potensointi tehdään laadukkaasti perinteisin menetelmin, Hahnemanin tekniikalla ja ne ovat täysin laktoosittomia, maidottomia, gluteenittomia ja täyteaineettomia!

Gelsemiumin Standardisoidun HAB:n mukainen käyttö / Indikaatiot:

 • virusinfektiot, myös ennaltaehkäisevästi
 • flunssa
 • jomotukset, kolotukset
 • nielutulehdukset
 • välikorvatulehdukset
 • nuha
 • haavauma joissa runsas syljen eritys
 • paksua keltaista/valkoista peitettä kielellä
 • astma
 • keuhkoputkentulehdukset
 • akuutti ripuli

Homeopaattisen Gelsemium -valmisteen Annostus:

 • Pillerit annetaan sulaa suussa tai liuotetaan pieneen määrään vettä. Ei ruokailun yhteydessä!

  Aikuiset ja koululaiset: Akuuteissa vaivoissa 4-8 pilleriä 1-5 kertaa päivässä, oireista riippuen. Kroonisissa vaivoissa 8 pilleriä kahdesti päivässä 1-3 kuukauden ajan.

  Leikki-ikäiset: Akuuteissa vaivoissa 2-6 pilleriä 1-5 kertaa päivässä, oireista riippuen. Kroonisissa vaivoissa 5 pilleriä kahdesti päivässä 1-3 kuukauden ajan

 

Lisätietoja tuotteen ominaisuuksista ja sen käytöstä saat kokeneilta Arnica Homeopatiakeskuksen ammattilaisilta.

Parhaan hoitotuloksen saat varaamalla henkilökohtaisen vastaanottoajan jollekin toimimastamme 30:stä paikkakunnasta: (Espoo, Helsinki, Lahti, Kouvola, Lappeenranta, Joensuu, Kuopio, Jyväskylä, Oulu, Kemi, Kerava, Lohja, Salo, Vaasa, Hämeenlinna...)

Puh: 040 - 718 1893 (myös puhelinvastaanotot)

Homeopatiakeskus ARNICA

Homeopatiakeskus Arnica toimii maanlaajuisesti yli 30:llä paikkakunnalla: Espoo, Forssa, Helsinki, Hämeenlinna, Lahti, Kerava, Kotka, Kouvola, Lappeenranta, Loimaa,Joensuu, Kuopio, Kurikka, Jyväskylä, Jämsä, Oulu, Kemi,Kerava, Lohja, Mikkeli,Salo, Parainen, Pieksämäki, Pori, Porvoo, Rauma, Rovaniemi, Savonlinna, Seinäjoki, Tempere, Turku, Vaasa, Varkaus Varaa aika...