Takaisin: Aivot ja muisti
Homeopaattinen Arnica Montana on erinomainen valmiste tapaturmissa, reumassa ja verenkiertoon liittyvissä asioissaHomeopaattinen Arnica Montana on erinomainen valmiste tapaturmissa, reumassa ja verenkiertoon liittyvissä asioissa
PDFTulosta

ARNICA MONTANA

Homeopaattinen yksittäisvalmiste: Verenkierto, Reuma, Levottomat jalat, Tapaturmat, Suonikohjut, Niveloireet, Pakkaus: 25 g
Array
Hinta sis.verot24,90 €
Hinta / kg:
Alennus -5,00 €
Myyntihinta 19,90 €
Kuvaus

Homeopaattinen Itsehoitoon Soveltuva Yksittäisvalmiste:

D6, D12, D30, D60, D200

Kaikki Arnica:n homeopaattiset valmisteet noudattavat tarkoin standardisoidun farmacopean HAB:n (Homeopatische Arzeneimittel Buch) pääperiaatteita. Homeopaattiset valmisteet ovat lääkevalmisteita, joiden rekisteröintiä Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus valvoo.

Valmisteet ovat saavuttaneet suosiota ja arvostusta maailmanlaajuisesti tarkoin ja huolella valittujen raaka-aineidensa johdosta. Potensointi tehdään laadukkaasti perinteisin menetelmin, Hahnemanin tekniikalla.

Arnica Montanan Farmacopean HAB:n Mukainen Ainemääritys:

 

Arnica Montana:n Homeopaattinen Annostus:

Lisätietoja tuotteen ominaisuuksista ja sen käytöstä saat kokeneilta Arnica Homeopatiakeskuksen ammattilaisilta.

Parhaan hoitotuloksen saat varaamalla henkilökohtaisen vastaanottoajan jollekin toimimastamme 30:stä paikkakunnasta: (Espoo, Helsinki, Lahti, Kouvola, Lappeenranta, Joensuu, Kuopio, Jyväskylä, Oulu, Kemi, Kerava, Lohja, Salo, Vaasa, Hämeenlinna...)

Ajanvaraus Homeopaatille: 040 - 718 1893