Soluhengityksesi tarvitsee UBIKINONIA !!Soluhengityksesi tarvitsee UBIKINONIA !!
PDFTulosta

VILOX 30 Tabl

OSTA 4 MAKSA 3 TARJOUS! Oletko usein väsynyt ja haluton? Soluhengityksesi tarvitsee UBIKINONIA !!
Array
Hinta sis.verot33,30 €
Hinta / kg:
Alennus -3,40 €
Myyntihinta 29,90 €
Kuvaus

Nyt voimassa Osta 4 Maksa 3 -tarjous!

Vilox
- markkinoiden monipuolisin Antioksidantti -valmiste!

Oletko usein väsynyt ja voimaton? Onko suorituskykysi heikentynyt? Tuntuvatko päivät harmailta ja synkiltä? Onko energiasi ja elinvoimasi kadoksissa? Väsymys, voimattomuus ja heikkenevä suorituskyky voivat olla varoitusmerkkejä Ubikinonin riittämättömästä saannista!

Vilox tarjoaa sinulle yhdistelmän luotaisia ravintoaineita fyysisen - ja henkisen terveytesi tueksi.

Vilox:n sisältämä Ubikinoni Q10 on tärkeä suojaravinne mm.:

 • sydäntauteja ja neuropsykiatrisia häiriöitä vastaan
 • statiineja käyttäville (kolesteroli)
 • solujen normaalille toiminnalle


Via Nova Vilox  auttaa:

 • vastustuskykyyn
 • sokeri- ja rasva-aineenvaihduntaan
 • ikääntymisen oireisiin
 • palautumiseen urheilusuoritusten jälkeen
 • (talvi)väsymykseen
 • pitkäaikaissairauksissa (diabetes, sydän- ja verisuonitaudit yms.)


Laita Sinäkin solusi töihin!

9 ainutlaatuista elementtiä:

 • Q10 Ubikinoni     20 mg
 • C -vitamiini        180 mg
 • Seleeni                30 mcg
 • E -vitamiini           30 mg
 • Flavonoideja        20 mg
 • Sitrus- Bioflav.        5 mg
 • Sinkki                      5 mg
 • Beeta-karotiini     800 mcg


Q10, energiaihme:    
Koentsyymi Q10:nen löytäminen oli virstanpylväs solun sisäisen aineenvaihdunnan tutkimisessa. Jokainen solu tarvitsee happea ja energiaa ravinnosta. Q10:nen on havaittu toimivan moottorina tässä prosessissa, sen toimiessa tärkeänä osatekijänä energian aktivoinnissa. Ottaessasi Vilox:ia varmistut ettei kehosi tule kärsimään Q 10-puutteista.

Flavonoidit:        
Flavonoidit ovat kasvien aineenvaihduntatuotteita, joita on monien kasvien maanpäällisissä osissa, hedelmissä ja marjoissa. Tällä hetkellä tunnetaan noin 4000 flavonoidia. Suomalaiset saavat yleensä ruokavaliostaan varsin vähän flavonoideja. Erityisesti niitä saadaan sipuleista, omenista, kukkakaalista, appelsiinista, greipistä sekä eräistä marjoista. Kasvisten lisäksi flavonoideja on teessä ja punaviinissä. Moni flavonoidi on estää solujen hapettumista. Solujen hapettuminen puolestaan liitetään monen kroonisen taudin syntyyn.

E -vitamiini:       
E-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka auttaa kehoa neutralisoimaan reaktiivisia happiyhdisteitä, kuten vapaita radikaaleja, ja se ylläpitää solukalvojen rakennetta kaikissa kehon soluissa. E-vitamiini vaikuttaa positiivisesti myös ihon hyvinvointiin ja ikääntymiseen parantamalla ihosolujen hapensaantia.

Sinkki:       
Tämä hivenaine on erittäin tärkeä elimistömme vastustuskyvylle. Se lisää suorituskykyä ja vahvistaa immuunijärjestelmää.

Seleeni:       
Seleeni on tärkeä kehoa suojaava antioksidantti, joka suojaa soluja ja sydäntä. Sillä on suotuisa vaikutus immuunijärjestelmään ja se edesauttaa ihon ja hiusten hyvinvointia. Seleeni suojaa kehoa raskasmetalleilta poistaen niitä elimistöstä. Keho tarvitsee seleeniä huolehtimaan maksan toiminnasta ja ylläpitämään immuunijärjestelmää sekä silmien, ihon ja hiusten terveyttä.

Koska yleisesti tiedetään, että seleeni suojaa solujamme vapaiden radikaalien hyökkäyksiä vastaan ja kuljettaa raskasmetalleja pois kehosta, ovat tiedemiehet  olleet huolissaan viljamme matalista seleenipitoisuuksista.

Beta-Karotiini:   
Beetakaroteeni parantaa elimistön puolustuskykyä ja sen on useissa tutkimuksissa todettu estävän syöpää sekä sydän- ja aivoinfarkteja. Tutkimukset osoittavat, että ihmisillä jotka saavat paljon beetakaroteenia on noin puolta pienempi riski saada syöpä kuin niillä jotka saavat sitä vähän. Beetakaroteeni suojaa ihoa ja antaa lisäsuojaa aurinkoa vastaan.

C-Vitamiini:        
Tukee immuunijärjestelmää  ja hyvää terveyttä.


Annostus:         Ota 1 imeskelytabletti aamuisin. Suositellaan 3 -4 kuukauden kuuria.

Pakkauksen:     30 imeskelytablettia

Säilytys:             Säilyy huoneenlämmössä

Esite:                  Vilox Esite PDF-muodossa

Homeopatiakeskus ARNICA

Homeopatiakeskus Arnica toimii maanlaajuisesti yli 30:llä paikkakunnalla: Espoo, Forssa, Helsinki, Hämeenlinna, Lahti, Kerava, Kotka, Kouvola, Lappeenranta, Loimaa,Joensuu, Kuopio, Kurikka, Jyväskylä, Jämsä, Oulu, Kemi,Kerava, Lohja, Mikkeli,Salo, Parainen, Pieksämäki, Pori, Porvoo, Rauma, Rovaniemi, Savonlinna, Seinäjoki, Tempere, Turku, Vaasa, Varkaus Varaa aika...