Pidä vatsasi kunnossa matkalla!

homeopaatti-lomalle-mukaan-vatsavaivoihin

Älä hukkaa perheei kallisarvoisia lomapäiviä sairastamiseen.

Usein näin kuitenkin käy. Yleisimmin syypää on turistiripuli, joka on tavallinen vaiva etenkin matkustettaessa etelän kuumissa maissa.

Viikon turistimatkaan osallistuvista suomalaisista 20–60 prosenttia saa Etelä-Aasiassa, Lähi-idässä ja Afrikassa ripulin. Euroopan puoleisissa Välimeren maissa sairastuu keskimäärin 10–20 prosenttia.

Tavallisia turistiripulin oireita ovat ripuli, ihon kuumotus, päänsärky, vatsakipu ja pahoinvointi. Kaikki sellaisia vaivoja, joita ilman rantatuolissa on paljon mukavampi istuskella.

Tautia voit kuitenkin tehokkaasti ehkäistä muutamalla helpolla keinolla:

1. Huolehdi Käsihygieniastasi

Muista pestä kätesi aina ennen ateriointia tai puhdista ne käsidesillä.

2. Katso Mitä Syöt

Vältä majoneesi- ja maitopohjaisia ruokia, kylmänä tarjoiltavaa kalaa ja äyriäisiä, pesemättömiä kasviksia ja hedelmiä. Varo myös vesijohtovettä, juo vain pullovettä.

3. Käytä Maitohappobakteereja

Probiootit pitävät yllä suoliston tasapainoa ja suojaavat vatsaa haitallisilta ulkopuolisilta mikrobeilta. Parhaan tehon maitohappobakteereista saat irti, kun aloitat niiden käytön viikkoa ennen lähtöä matkalle ja syöt niitä jokaisena lomapäivänä. Jatka käyttöä myös ainakin viikon paluun jälkeen.

Vicolon -maitohappobakteereissa on erinomaisesti huomioitu tasapainoinen bakteerikanta ja vielä lisänä arvokkaat Spiruliina- ja Chlorella -levät, jotka spesifisesti toimivat ruokamyrkytyksissä puhdistavina elementteinä.

4. Pidä Homeopaattiset Valmisteet mukanasi

Homeopatia on tehokas ja luonnonmukainen apu äkillisiinkin vatsa- ja suolisto-oireisiin. Pidä nämä kolme valmistetta aina mukanasi - perheesi hyödyksi:

 • Nux Vomica Accord
  Pitkittynyt jännitys tai stressi. Liiallinen määrä kahvia tai alkoholia. Ummetus, ilmavaivat, pahoinvointi. Oireisiin saattaa liittyä päänsärkyä. Vauvojen ummetus (+sulphur). Aikuisten krapulaan!
 • Chelidonium Accord
  Rauhoittaa suolistoa ja tehostaa maksan puhdistavaa toimintaa.
 • Arsenicum Album
  Pahanhajuinen ripuli, pahoinvointi, oksentaminen. Levoton, potilas, jonka vatsa on herkkä kosketukselle. Lämmin kääre auttaa. Polttavat kivut. Jano, mutta vain vähän kerrallaan. Ruokamyrkytys!

Maitohappobakteerit probiootit Homeopatiakeskus Helsinki

Matkavakuutus vatsallesi – Vicolon Maitohappobakteerit

Matkailijoiden tarpeisiin kehitetty maitohappobakteerivalmiste, joka sisältää jopa yli 8000 miljoonaa maitohappobakteeria. Vicolonissa vatsan tasapainoa tukee viisi tehokasta maitohappobakteerikantaa, muun muassa Lactobacillus rhamnosus GG. Myös tehokkaat, puhdistavat Superfood -levät (Spiruliina + Chlorella) ovat mukana!

 • Helposti nautittava
 • Räätälöity ratkaisu koko perheelle
 • Yksi tabletti päivässä riittää
 • Sietää huoneenlämpöä parikin viikkoa


Kauniita ja aurinkoisia lomapäiviä toivottavat

Arnican Homeopaatit

Huomioittehan, että parhaan avun oireisiinne saatte varaamalla henkilökohtaisen ajan
Homeopatiakeskus Arnica:sta: 040 - 718 1893.

 


 

 

 

Homeopatiakeskus ARNICA

Homeopatiakeskus Arnica toimii maanlaajuisesti yli 30:llä paikkakunnalla: Espoo, Forssa, Helsinki, Hämeenlinna, Lahti, Kerava, Kotka, Kouvola, Lappeenranta, Loimaa,Joensuu, Kuopio, Kurikka, Jyväskylä, Jämsä, Oulu, Kemi,Kerava, Lohja, Mikkeli,Salo, Parainen, Pieksämäki, Pori, Porvoo, Rauma, Rovaniemi, Savonlinna, Seinäjoki, Tempere, Turku, Vaasa, Varkaus Varaa aika...