Takaisin: Arnica -luontaistuotteet
Homeopaattinen Kotiapteekki, arnica montana, nux vomica, mercurius solubilis, berberis, aconitum, lycopodium, homeopaattinen itsehoitoArnica:n Homeopaattinen Kotiapteekki on erinomainen apu koko perheen luonnonmukaiseen terveydenhoitoon
PDFTulosta

ARNICA KOTIAPTEEKKI TARJOUS - 33%

Homeopatiaa perheesi hyödyksi -turvallisesti! SÄÄSTÄT NYT 33% !
Array
Hinta sis.verot149,40 €
Hinta / kg:
Alennus -49,50 €
Myyntihinta 99,90 €
Kuvaus

Arnica:n Homeopaattien kehittämä Kotiapteekki sisältää kuusi tärkeää ja hyväksi havaittua homeopaattista valmistetta itsehoitoon. Kaikki Arnican Homeopaattisen Kotiapteekin valmisteet ovat turvallisia ja hyödyllisenä osana luonnonmukaista terveydenhoitoa. Saat lähetyksen mukana yksityiskohtaisen käyttöohjeen.

Miksi Hankkia Homeopaattinen Kotiapteekki?

Standardisoidun farmacopean HAB:n (Homeopathische Arzeneimittel Buch) mukaan homeopatiasta on apua useissa akuuteissa vaivoissa:

* yskä, nuha ja kuume (flunssa)

* korva- ja hammassärky

* päänsärky

* suolistovaivat yms...

* unettomuus

Parhaiten valmisteet tehoavat HAB:n mukaan akuutteihin ja yllättäviin oireisiin, joita ajoittain esiintyy jokaisessa perheessä.

Kun opit lisää homeopatian mahdollisuuksista, huomaat käyttäväsi näitä valmisteita useammin ja varmemmin perheesi hyödyksi.


Homeopaattisen Kotiapteekin Sisältö: / Farmacopean HAB:n Mukainen Ainemääritys 


Kaikki Arnican homeopaattiset valmisteet noudattavat tarkoin standardisoidun farmacopean HAB:n (Homeopathische Arzeneimittel Buch) pääperiaatteita. Homeopaattiset valmisteet ovat lääkevalmisteita, joiden rekisteröintiä Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus valvoo.

Esite:               Homeopaattinen kotiapteekki